Technologie

Afvallen met hulp van medische systemen en slimme tools

Bij Nomobese maken we gebruik van een aantal medische systemen en een aantal slimme tools die jou helpen je doel te bereiken. Zo vinden we het belangrijk dat je kunt zien wat jouw inspanningen opleveren. En ook hoe je lichaam reageert op wat je allemaal doet. Al die informatie houden we daarom bij op je persoonlijke online Nomobese pagina. En die kun je natuurlijk raadplegen wanneer jij wilt.

Medische systemen

Nomobese heeft de exclusieve rechten voor gebruik van een uniek spierensysteem en lymfesysteem. Het spierensysteem is oorspronkelijk ontwikkeld voor behandeling van MS-patiënten, terwijl het lymfesysteem speciaal is ontwikkeld voor behandeling van het lymfevatenstelsel. Bij uw introductiebehandeling krijgt u een behandeling met het spierensysteem, omdat dit systeem de basis van het Nomobese concept is.


Jouw inlogpagina

Maar je vindt nog meer informatie op je persoonlijke inlogpagina. Naast dat je kunt zien of je op schema ligt, kun je er bijvoorbeeld ook de menu’s raadplegen. En verder vind je er natuurlijk allerlei handige tips die jou kunnen helpen je doel te bereiken. En heb je even wat extra ondersteuning nodig? Dan staat jouw coach natuurlijk voor je klaar.

De innovatieve tools van Nomobese

  • Persoonlijke inlogpagina
  • Modernste fitness faciliteiten
  • Online weegschaal
  • Handige beweegmeter

‘Dat een beetje meer bewegen zoveel doet voor je lichaam! Ik pak nu gewoon vaker m’n fiets. Het kost me totaal geen moeite.’

Nieuwsgierig geworden?

Geef je nu op voor een gratis proefweek!
Wil jij aan de slag om te gaan afvallen? Geef je op voor de gratis proefweek bij Nomobese Rosmalen. Vul je gegevens hieronder in en klik op verstuur. We nemen binnen 1 werkdag telefonisch contact met je op.