Klantervaringen

 • Peter (61)

  20 december, 2015

  “28 kilo lichter, het lijkt wel of ik zweef!” “Na 100 dagen Nomobese voel ik me fitter dan ooit. Het lijkt wel of ik zweef! Ik ben nu bijna 28 kilo lichter en duik na een lange werkdag niet meer uitgeput mijn bed in. In plaats van lusteloos op de bank hangen, ben ik actief en daar voel ik me uitstekend bij. Helaas ben ik een paar weken na de start van het Nomobese-programma door mijn rug gegaan tijdens de afwas én heb ik al langere tijd een zwakke knie. Maar…waar je in een normale sportschool zou stoppen, ga je hier onder begeleiding van de fysiotherapeut van Nomobese, door met bewegen. De medische fitness, in combinatie met voedingsadvies én de behandeling met de spiersystemen, bevalt mij erg goed. Ik blijf afvallen en krijg van jan en alleman complimenten. Mijn werkgever, die mijn deelname aan Nomobese sponsort, vindt het klasse hoe ik bezig ben. Hij is zelfs zó blij met het resultaat dat ik op zijn kosten nog even door mag gaan. Geweldig! Met de steun van mijn omgeving en vooral de support van mijn vrouw, heb ik er alle vertrouwen in dat er de komende tijd nog veel meer kilo’s afvliegen. De persoonlijke aandacht van de medewerkers van Nomobese zorgt ervoor dat ik nog niet één een afspraak heb afgezegd. Samen gaan we werken naar mijn volgende streefgewicht: 100 kg. Dat gaat lukken!”

 • Michelle Heesakkers

  19 december, 2015

  Ik heb weer energie en dat maakt mij happy! “Ik wil er weer uitzien als een gezonde 19-jarige meid. Ik heb al van alles geprobeerd om af te vallen: verschillende diëten, shakes; het helpt allemaal maar tijdelijk. Ik ben klaar met het leven op een blaadje sla en kan geen salade meer zien! Daarom heb ik aangeklopt bij Nomobese, want ik wil blijvend van mijn overgewicht af. Het grote verschil met alle andere afvalpogingen is dat bij Nomobese de focus niet alleen op de voeding ligt. Ik maak gebruik van de spiersystemen, die zorgen voor het stimuleren van de vetverbranding en een strakkere huid. Daarnaast ben ik onder begeleiding van een activity coach flink aan het bewegen. Ik vind het heerlijk en merk nu al dat ik letterlijk en figuurlijk beter in mijn vel zit. Ik heb weer energie en dat maakt mij happy! Samen hebben we een reële doelstelling geformuleerd: minimaal tien kilo afvallen in honderd dagen. Ik ben al goed op weg want er is in vier weken tijd al vijf kilo af. Met de begeleiding van Nomobese ervaar ik nu hoe het is om een gezonde levensstijl te hebben. Voor mijn gevoel is de knop nu al om. Ik sta versteld van mezelf hoe weinig moeite het me kost om ongezond voedsel te laten staan. En mocht ik in de toekomst tóch een moeilijk moment krijgen dan weet ik dat mijn coaches mij er wel doorheen slepen.”  

 • Ingeborg (47 jaar) -17 kg

  18 december, 2015

  Ik dacht altijd dat ik goed bezig was “Voordat ik bij Nomobese kwam, was ik altijd al te zwaar. Ik kamp al mijn hele leven met overgewicht. Twee jaar geleden werd ik geveld door een hernia. Tijdens de revalidatie was ik onder behandeling van een fysiotherapeut en ging ik trouw naar de sportschool. Ik was er heilig van overtuigd dat ik goed bezig was. Totdat ik bij Nomobese kwam. Door deel te nemen aan de small group trainingen ging mijn conditie met sprongen vooruit. Door het persoonlijke voedingsadvies werd ook mijn eetpatroon aangepast. Zo werd op verschillende vlakken mijn overgewicht  aangepakt. Ik boekte al vrij snel goede resultaten. Ik ben in 100 dagen 17 kilo  afgevallen, mijn conditie is zodanig verbeterd dat ik weer hardloop en ik heb weer volop energie. Het programma bij Nomobese is zó goed op elkaar afgestemd dat ik het iedereen kan aanraden.”

 • Cor ( 59 jaar)

  16 december, 2015

  Ik kan weer in de spiegel kijken ”100 dagen met Nomobese hebben mij veranderd in een persoon met zelfvertrouwen: alles is mogelijk als je er maar voor gaat. En dat heb ik gedaan! Hoewel ik in het begin nogal sceptisch was over de zoveelste afvalmethode, was ik al snel om. De gedrevenheid van de werknemers en de professionele manier van ondersteuning heeft mij ervan overtuigd dat ik samen met Nomobese mijn persoonlijke doelstellingen kon bereiken. Het sporten in het park heeft me aangenaam verrast en wierp al snel zijn vruchten af. Ik zag mijn lichaam al snel veranderen en voelde me fit. En niet te vergeten het voedingsadvies en het passieve bewegen: de spiersystemen en de lymfedrainage heb ik als zeer prettig ervaren. Het totaalpakket heeft me gemaakt tot de persoon die ik nu ben. Ik kan weer in de spiegel kijken en ben weer een zeker mens. Natuurlijk blijven er altijd valkuilen bestaan, maar door Nomobese weet ik hoe ik moeilijke situaties de baas kan zijn. De tijd bij Nomobese was een geweldige ervaring met een fijne groep mensen om me heen. Daar ben en blijf ik altijd dankbaar voor.”

 • Leandra 11 kg en 83 cm minder

  15 december, 2015

  100 dagen? Ik zeg doen! Met de professionele begeleiding, zeer betrokken team van consulenten kan het gewoon niet fout gaan bij het behalen van je doel. Dus ik zeg nogmaals: doen! Ik ben blij dat ik het gedaan heb!

 • Hans den Arend (51)

  14 december, 2015

  De magnetronmaaltijd op mijn werk was favoriet! “Voordat ik bij Nomobese terechtkwam, waren mijn eetgewoontes dramatisch. Ik at per definitie onregelmatig én de verkeerde dingen. Twee keer per week Mac Donalds op het menu en de magnetronmaaltijd op mijn werk was favoriet…Ook bij mij geldt ‘elk pondje gaat door het mondje’. Op mijn leeftijd is de tijd dat de bijgekomen kilo’s weer vanzelfsprekend verdwijnen, voorbij. Ik merkte dat ik de afgelopen jaren steeds zwaarder werd. Ik voelde me pafferig en afvallen lukte me niet op eigen houtje. Nomobese heeft mij geholpen om weer op een gezond gewicht te komen. Door regelmatig en gezond te eten en te bewegen heb ik binnen honderd dagen mijn eerste doelstelling bereikt: tien kilo lichter. Maar ook nu nog blijft mijn nieuwe levensstijl zijn vruchten afwerpen en ben ik nóg eens vijf kilo armer. Mijn eetpatroon is blijvend veranderd. Het werkt gewoon en ik voel me er goed bij.  Het voordeel is dat ik mijn nieuwe manier van leven perfect kan inpassen in mijn agenda. Zo sluiten de small grouptrainingen prima aan op mijn drukke werkdag. Al met al kan ik fysiek en mentaal meer aan en voel ik me energiek. Een heerlijk gevoel, dat ik niet meer kwijt wil!”

 • Jarno van der Velden

  14 december, 2015

  ‘Dankzij Nomobese beklom ik deze zomer de Mont Ventoux’ “Het 60-dagen programma van Nomobese heeft ervoor gezorgd dat ik die laatste tien kilo overgewicht alsnog kwijt ben geraakt. Ik had zelf al van alles geprobeerd. Op eigen houtje wilde het maar niet lukken om de weegschaal op de 90 kilo te laten steken. De laatste kilo’s afvallen bleek moeilijker dan gedacht. De eerste small group bootcamptrainingen bij Nomobese waren pittig, maar erg leuk. Ik boekte al snel vooruitgang. Door het sporten te combineren met de aanbevolen menu’s vlogen de kilo’s eraf! Als aanvulling op de sportlessen maakte ik gebruik van aan het spiertrainingssysteem. Hierdoor verdween ‘t vet op de gewenste plaatsen. Na zo’n zeven weken had ik mijn doel bereikt: 10 kilo lichter én een veel betere conditie! Vol trots sloot ik het programma af met een gewicht van 88,4 kilo. Inmiddels is sporten niet meer uit mijn leven weg te denken. Mijn succesvolle afvalperiode heb ik ‘gevierd’ met een  beklimming van de Mont Ventoux in Frankrijk. Deze zware klim van maar liefst 22 kilometer heb ik in twee uur en twaalf minuten bedwongen. Het was afzien, maar zó de moeite waard! Zonder de uitstekende voorbereiding bij Nomobese had ik dit nooit gered. En nu tien weken later, ben ik nog steeds op gewicht. Nomobese heeft mijn levensstijl voorgoed veranderd. Gezond eten én sporten houdt mij fit en gezond!

 • Thierry Groos (-25 kg)

  14 december, 2015

  Ik hoop andere inspiratie te geven  Het is inmiddels zo'n 3 jaar geleden dat ik iets aan mijn gewicht wilde doen; ik woog toen ruim 130 kg (BMI 36). Via de huisarts bij een diëtiste terecht gekomen, helaas zonder resultaat. Ook nog een diëtiste bij de GGZ bezocht, ook zonder resultaat. De zomer erna met alle goede intenties een crosstrainer gekocht en heel enthousiast begonnen, maar helaas, ook nu weer zonder gewichtsverlies(de crosstrainer staat nu op zolder stof te vangen). Anderhalf jaar geleden kreeg ik een foldertje van Nomobese, maar toen ik ging informeren naar de prijs, ben ik afgehaakt. Het jaar 2013 ging voorbij en ik begon me steeds meer aan mezelf te ergeren. Ook begon ik me zorgen te maken over mijn gezondheid, ook al waren er (nog) geen signalen dat ik me zorgen moest maken. Mijn vrouw kwam vervolgens met een organisatie die me zou kunnen helpen bij het afvallen. Ik de dag erna een afspraak gemaakt en warempel, valt er weer een foldertje van Nomobese door de brievenbus. Ik wist inmiddels dat het bij die andere organisatie veel geld zou gaan kosten, daarom ook maar bij Nomobese een afspraak gemaakt om te vergelijken. Nou, beide afspraken gehad en mijn keuze was snel gemaakt. Op 8 januari 2014 had ik de intake bij Nomobese. Ik heb toen gezegd 25 kg af te willen vallen, maar dat ik niet de illusie had dat dit in die 100 dagen (het pakket waar ik voor gekozen had) zou gaan lukken. De knop omzetten is me vervolgens makkelijk afgegaan en ik viel de eerste weken dan ook ruim 2 kg per week af. Het normale eten uit de menu's beviel me goed en het feit dat mijn vrouw met me mee deed, maakte het allemaal makkelijker. De spiersystemen, het sporten en de begeleiding vanuit Nomobese, heeft ook zeker een positieve invloed gehad. Snel resultaat stimulerende, maar nog prettiger was het dat het afvallen zo voorspoedig bleef gaan. Het ging zelfs zo goed dat ik op een gegeven moment de hoop kreeg die 25 kg afvallen in 100 dagen wel kon halen. Op 17 april (dag 99) had ik nog eens extra aangezet met de spinningles en de weegschaal zei dat ik 24,9 kg was afgevallen (niet gelogen). De ochtend erna thuis gewogen en ja hoor, ik was in 100 dagen tijd een 'dikke' 25 kg afgevallen. Daarnaast bleek uit de fittest dat ik van 'slecht' naar 'goed' was gegaan. Bedenk dat tussen 'slecht' en 'goed' nog 2 stappen zitten (ik ben dus 3 stappen vooruit gegaan qua conditie). Inmiddels ben ik een anderhalve maand verder, de menu's heb ik los gelaten en heb mezelf op diverse gelegenheden lekker genomen wat ik wilde. Sinds de 100ste dag, ben ik nog nagenoeg op hetzelfde gewicht.  Op 25 mei heb ik samen met mijn vrouw de Ricoh Vestingloop gelopen van 5 km en heb er 27:53 over gedaan. Een resultaat om trots op te zijn, al zeg ik het zelf. Kijk maar naar de uitslagen, hoe goed dit eigenlijk is. Afvallen hoef ik niet meer echt, maar ik blijf wel lekker sporten bij Nomobese. Laat dit meteen een stok achter de deur zijn om een eventuele terugval te voorkomen en de nieuw aangemeten gezonde leefstijl te behouden. Ik heb het allemaal zelf gedaan, maar zonder alle hulp zou het me niet gelukt zijn. In het bijzonder wil ik mijn vrouw bedanken, want zij heeft mij de ruimte gegeven dit alles te doen en zonder deze steun zou het me niet gelukt zijn. Ik hoop dat ik hiermee een inspiratie ben voor anderen, want ik kan het je zeker aanraden om af te vallen. Het voelt heeeeerlijk!!!!!!!!   Groeten,Thierry Groos

 • Richard Pijnenburg (37)

  14 december, 2015

  Chips en chocopinda’s bunkeren is verleden tijd “Natuurlijk heb ik al vaker een poging gedaan om af te vallen. Maar de resultaten waren van korte duur. Ik viel een paar jaar geleden twintig kilo af met een dieet waarbij ik stond te trillen als een rietje, daar werd ik echt niet blij van. Zoetjes aan kwamen de kilo’s er weer aan en was mijn oude eetpatroon er weer ingeslopen. Bij Nomobese staat of valt het resultaat met regelmatig eten en je houden aan het voorgeschreven menu. Je komt echt niks tekort. Ik eet zelfs meer dan voorheen, alleen anders. Zo is ontbijten sinds vijf weken vaste prik en sla ik geen maaltijden meer over. Ik voel me er goed bij en ben al bijna tien kilo afgevallen! ’s Avonds op de bank een zak chips en chocopinda’s bunkeren is verleden tijd. Het leuke is dat mijn vrouw met mij meedoet. Zij is ook al 4,5 kilo afgevallen. Wij hebben nu al samen besloten dat we deze gezonde manier van eten voorgoed aanhouden. Het is lekker, gezond en zorgt ervoor dat ik ook in de toekomst op gewicht blijf. Daarnaast doe ik drie keer in de week mee met de small group trainingen bij Nomobese. Mijn conditie gaat met sprongen vooruit en ik voel me een stuk energieker. De intensieve begeleiding geeft me net dat duwtje in de rug dat ik nodig heb. Een paar weken geleden was een rondje rennen in de tuin niet haalbaar en voelde ik me redelijk futloos. Nu heb ik weer energie voor een partijtje voetbal met de kinderen.“

 • Chantal Kievit

  11 december, 2015

  Volg Chantal tijdens het 100-dagen plan van Nomobese In deze video maak je kennis met Chantal. Zij zal aan de slag gaat met het 100-dagen plan bij Nomobese.   Nieuwsgierig geworden? Geef je nu op voor een gratis proefweek!Wil jij aan de slag om te gaan... Volg Chantal tijdens het 100-dagen plan van Nomobese (2) In deze video zie je hoe Chantal gaat starten met het 100-dagen plan bij Nomobese.   Nieuwsgierig geworden? Geef je nu op voor een gratis proefweek!Wil jij aan de slag om te gaan afvallen? Geef je op... Volg Chantal tijdens het 100-dagen plan van Nomobese (3) In deze video volgen we Chantal tijdens om zien hoe ze werk en privé combineert met het 100-dagen plan.    Nieuwsgierig geworden? Geef je nu op voor een gratis proefweek!Wil jij aan de slag om te... Volg Chantal tijdens het 100-dagen plan van Nomobese (4) In deze video zie je hoe Chantal wordt geholpen door gebruik te maken van een aantal semi-medische systemen.  Nieuwsgierig geworden? Geef je nu op voor een gratis proefweek!Wil jij aan de slag om te... Eindresultaat Chantal Kievit na 100 dagen Chantal heeft het 100-dagen plan met succes afgerond. Bekijk de video om te zien hoe zij de strijd is aangegaan. Ze is ruim 20 kilo afgevallen.   Nieuwsgierig geworden? Geef je nu op voor een gratis...

 • Ria Groothelm

  11 december, 2015

  "De blessure aan mijn onderrug was de druppel, er móest iets gebeuren. Ik dacht altijd dat ik redelijk fit was, maar blijkbaar heb ik me vergist. Ik ben inmiddels 22 kilo afgevallen en ben van mijn medicatie voor diabetes en mijn hoge bloeddruk af. Ik voel me een compleet ander mens. Zo fit heb ik me in geen jaren gevoeld. Als tiener begon bij mij het lijnen al. Ik was altijd bezig met eten en mijn gewicht. Met Nomobese ben ik een totaal andere weg ingeslagen. Blijvend afvallen onder goede begeleiding anders wordt het ‘t zoveelste project dat mislukt. Geen diëten meer voor mij. Afvallen met een normaal gezond voedingspatroon. Dat is de levenswijze die me uitstekend bevalt. Ik mag gewoon eten en mijn gezin eet gezellig met me mee. En ze vinden het nog lekker ook! Op deze manier kan ik de kinderen het goede voorbeeld geven. Bovendien hebben zij mij enorm gesteund. Ik ben trots op wat ik heb bereikt en sta met een big smile voor de spiegel. Door het gebruik van de spiersystemen is ook mijn maag, die altijd goed zichtbaar was, niet meer te zien. Dat ik nu zo slank ben, had ik nooit durven dromen. Ik krijg regelmatig complimentjes uit mijn omgeving en dat doet me goed. Maar het mooiste compliment was van mijn dochter die aan mij kwam vragen of die rode broek nu van haar of van mij was.”    Nieuwsgierig geworden? Geef je nu op voor een gratis proefweek!Wil jij aan de slag om te gaan afvallen? Geef je op voor de gratis proefweek bij Nomobese Rosmalen. Vul je gegevens hieronder in en klik op verstuur. We nemen binnen 1 werkdag telefonisch contact met je op.