Diëtiste

Mijn naam is Judith Smolders, getrouwd en moeder van 3 kinderen. In 2000 ben ik na een 5 jarige studie aan de Hogeschool in Arnhem afgestuurd als diëtiste. Mijn interesse op het gebied van diëtiek lag voornamelijk bij mensen met overgewicht en obesitas. Om die reden heb ik bijna 5 jaar met veel plezier gewerkt als divisiehoofd Voeding & diëtiek bij een bekende keten van obesitasklinieken.

Eind 2014 leerde ik Gerarda van Oosterbosch kennen, founder en eigenaar van het Nomobese concept. De visie, filosofie en werkwijze van dit concept sprak mij enorm aan. Juist omdat bij Nomobese heel sterk de klant centraal staat. Voor iedere klant wordt er in overleg met de klant een persoonlijk behandelplan samengesteld. Ieder mens is immers anders, waarbij ook bij iedereen het lichaam anders reageert op koolhydraten, eiwitten of vetten. Ook als diëtiste kan ik, door het in het concept geïntegreerde voedingsprogramma, voor iedere klant een persoonlijk weekmenu maken met bijbehorend boodschappenlijstje. Dit voedingsprogramma is zo samen gesteld, dat uw gezin gewoon met u mee kan eten. U hoeft dus niet voor u of voor uw gezin apart te koken. Zo kan ik bij het samenstellen van het weekmenu rekening houden met uw privé- en/of werkomstandigheden.

Vaak wordt door toekomstige klanten al gevraagd of zij een dieet moeten volgen of maaltijd vervangende producten moeten gebruiken. Juist daarin zit het verschil bij Nomobese en spreekt het mij ook zo aan. Het gaat juist niet om diëten. Vaak moeten de klanten zelfs veel meer eten dan dat ze gewend zijn, maar juist daarin zit ook het verschil. Het is anders eten, meer bewust van wat je eet en waarom je eet. Nomobese helpt je naar een nieuwe gezonde leefstijl, zonder dat je het plezier in je leven verliest. Afvallen kan ook leuk zijn, maar mag zeker geen lijden zijn.

Natuurlijk kunnen klanten kiezen voor onze maaltijd vervangende producten, maar dat doen we niet zomaar. Ook daarvoor heeft Nomobese een speciaal programma ontwikkeld, dat bestaat uit 3 fases. Hierbij zit je overigens nooit de gehele dag op maaltijd vervangende producten. De klanten die dit programma willen volgen, worden daarin strak door mij begeleidt. Uiteindelijk zullen toch immers moeten kunnen leven met normale voeding en normale maaltijden zonder weer opnieuw aan te komen. Want juist dat is iets wat veel gebeurd als je gebruik maakt van maaltijd vervangende producten zonder dat je daarbij goed begeleidt wordt.

Als je het Nomobese programma volgt voorkom je het jojo-effect. Of je nu gebruik maakt van de weekmenu’s of van de ondersteunende producten, wij werken naar een nieuwe gezonde leefstijl voor iedere klant. Om die reden kunnen wij op de website ook niet uitleggen hoe het programma in elkaar steekt, omdat dit voor iedere klant anders is.

Mocht je benieuwd zijn naar je mogelijkheden? Boek dan gerust een gratis introductiesessie, zodat je voor jezelf een goede beslissing kunt nemen of Nomobese bij je past.

Ik hoop in ieder geval van harte als klant te mogen begroeten en je te mogen helpen naar je streefgewicht: Samen gezond afvallen!!

Vriendelijke groeten,

 

Judith Smolders

 

PS Heb je vragen? Maak gerust gebruik van het vragenformulier op onze website.