Coaching

Afvallen onder persoonlijke begeleiding

Afvallen is gewoon niet eenvoudig. Daarom kiezen we bij Nomobese voor goede ondersteuning. En die ondersteuning is helemaal afgestemd op jouw wensen en behoeften. Ieder mens is tenslotte anders; bij Nomobese begrijpen we dat als geen ander.

Coaching op maat

Je lekker fit voelen is heel belangrijk. Maar wat als geen enkel dieet jou helpt, als je maar blijft jojo’en of de motivatie gewoon niet kan vinden? Bij Nomobese kiezen we ervoor om af te vallen onder begeleiding. Zo stel je samen met je coach een persoonlijk plan van aanpak op. En in de periode daarrna ga je met je coach en personal trainer aan de slag. Natuurlijk helemaal op de manier zoals jij dat graag hebt. Want de een heeft nu eenmaal meer behoefte aan een steuntje in de rug dan de ander.

 

‘Afvallen moet ik natuurlijk zelf doen. Maar soms ben ik het zo zat! Gelukkig staan mijn Nomobese coach en personal trainer dan voor me klaar. En dat helpt gewoon om door te zetten.’

 

Nieuwsgierig geworden? Geef je nu op voor een gratis proefweek!
Wil jij aan de slag om te gaan afvallen? Geef je op voor de gratis proefweek bij Nomobese Rosmalen. Vul je gegevens hieronder in en klik op verstuur. We nemen binnen 1 werkdag telefonisch contact met je op.