NOMOBESE IS VOOR IEDEREEN FINANCIEEL HAALBAAR

Wij hebben verschillende starterspakketten voor je samengesteld, waarbij alle pijlers van het concept op verschillende manieren worden ingezet en waarmee je op een gezonde manier kunt afvallen. Omdat u als klant bij Nomobese klant centraal staat, kunnen wij iedere klant een passende oplossing bieden. Nomobese is zo voor ieder budget bereikbaar. 

Wij vergelijken dit wel eens met vliegen. U kunt economy van Amsterdam naar Australië vliegen, maar ook kiezen voor premium economy, business class en first class. In alle gevallen komt u nog steeds in Australië aan, maar de manier waarop is verschillend. Maar waar u ook voor kiest, u wilt wel op een veilige en gezond manier uw bestemming bereiken. Zo is het met afvallen net zo. Er zijn verschillende manieren om uw einddoel te bereiken.

De allerbelangrijkste stap is dan ook om een gratis introsessie te boeken, zodat u exact weet wat wij voor u kunnen betekenen. In overleg met uw persoonlijke Nomobese coach kunt u dan uw mogelijkheden bespreken en een keuze maken voor het juiste starterspakket.